ULAZNICE ZA FINALE U ODBOJCI

U subotu, 28. oktobra 2017. godine, u 21 h, u sali Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore, odigraće se finalna utakmica Studentskog kupa Crne Gore u odbojci, u kojoj će koplja na parketu ukrstiti ekipe Ekonomskog i Elektrotehničkog fakulteta.

U finalu nas čeka pravi spektakl dva dostojna rivala. U polufinalnim utakmicama, koje smo imali prilike da odgledamo prethodne subote, ekipe su pokazale izuzetnu spremnost, borbenost i nevjerovatnu želju da budu šampioni ovogodišnjeg kupa. ETF je u polufinalu pobijedio ekipu Arhitektonskog fakulteta (2:0), dok je naša ekipa pružila fantastičnu igru i savladala ekipu Prirodno-matematičkog fakulteta (2:0).

Naša odbojkaška ekipa je najtrofejnija ekipa Ekonomskog fakulteta, osvajači kupa već 7 godina zaredom. Kako bi pomogli našim odbojkašima da se nađu na tronu, neophodno je da i mi kao publika budemo na najvišem nivou. U cilju bolje organizacije navijanja, neophodno je da svi zainteresovani studenti, rezervišu svoju ulaznicu na sljedećem linku http://www.ekomen.me/rezervacija-ulaznica-za-finale-odbojka/

Svi studenti koji rezervišu ulaznicu stiču pravo učešća u nagradnoj igri.

Do nove titule – do novog zlata!
Podignimo trofej zajedno!
Čekamo vas!

Studentski kup u odbojci