U januaru ponovo na Gorici – CKB Podgorička desetka – Prijavi se!

“CKB Podgorička desetka” – rekreativna trka na 10 kilometara biće održana u nedjelju, 21. januara 2018. godine, sa početkom u 12 h, na brdu Gorica u Podgorici, u organizaciji Sportskog društva ”Ekomen” i Triatlon kluba Podgorica, uz podršku Glavnog grada Podgorica, a pod generalnim pokroviteljstvom Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica.

Trka je po prvi put organizovana 22. januara 2017. godine okupivši 156 učesnika, među kojima su bili dominantno rekreativci svih uzrasta, ali i najbolji crnogorski atletičari – poput Dragoljuba Koprivice i Slađane Perunović.

Cilj trke je da se promovišu zdravi stilovi života uz boravak u prirodi, te da brdo „Gorica“ dodatno dobije na značaju, kako u smislu mogućnosti koje pruža za kvalitetno provedeno vrijeme, tako i u pogledu potrebe da se čuva, zaštiti i održava.

Startnina je besplatna, a sve što je takmičarima potrebno da bi učestvovali u ovoj trci je da se prijave i da na trku donesu veliki osmijeh.

CKB Podgorička desetka će početi u 12 h, a okupljanje takmičara i podizanje startnih paketa i čipova za mjerenje vremena će biti u 10.30 h.

Detalji:

  • Prijavljivanje je obavezno putem sajta www.podgorickadesetka.me.
  • Za sve učesnike su obezbijeđene službene majice trke i “finisher” medalje za sve koji završe trku.
  • Svi učesnici biće dio posebno kreirane nagradne igre na sami dan takmičenja.
  • Mjerenje vremena i regularnost takmičenja garantovani su kroz upotrebu čipova i specijalizovanog softverskog sistema za mjerenje vremena.
  • Prijavljivanje je moguće najkasnije do 19. januara 2018. godine (23.59 h).
  • Broj učesnika ograničen je na 300.
  • Učesnici moraju imati 16 ili više godina života. Mlađi od 16 godina mogu učestvovati isključivo ukoliko su članovi nekog atletskog ili triatlon kluba, uz obavezu da startne brojeve za njih na dan trke preuzmu roditelji ili treneri.

Kako je izgledala prva Podgorička desetka, može se vidjeti putem linka – https://www.youtube.com/watch?v=DtepYniSCV0.

Da biste se prijavili za učešće u trci – kliknite OVDJE.