Turnir u malom fudbalu – Bijelo Polje 2017

Sportsko društvo “Ekomen” će, u saradnji sa Savjetom studija menadžmenta iz Bijelog Polja, u okviru svojih aktivnosti po prvi put organizovati turnir u malom fudbalu – Bijelo Polje 2017, na kojem će učešće uzeti 4 ekipe.

Predviđeno je da po jednu ekipu prijave studenti prve, druge i treće godine studija, dok će četvrtu činiti članovi Sportskog društva “Ekomen”, kao i jedan broj profesora i zaposlenih na Ekonomskom fakultetu.

Ideja je da se ovom aktivnošću kroz sport podstakne što veća interakcija, komunikacija i saradnja, kako između studenata, profesora i zaposlenih, tako i između studenata koji studiraju u Bijelom Polju i Podgorici, a koji su dio Ekonomskog fakulteta.

Turnir će biti održan u nedjelju, 7. maja 2017. godine sa početkom u 13:00 h u S.C. “Nikoljac” u Bijelom Polju, a igraće se po kup sistemu (5+1, 2 x 20 minuta).

I publika će biti u prilici da aktivno učestvuje na način što će svojim glasovima izabrati najboljeg igrača turnira, golmana, kao i najboljeg fudbalera iz reda zaposlenih na Ekonomskom fakultetu.

Ekipe su u sklopu prijave dužne popuniti PRIJAVNI FORMULAR.