Sportska tribina “Najbolji najboljima”

Sportsko društvo “Ekomen” će u okviru manifestacije “The right start” organizovati sportsku tribinu za studente svih godina studija, pod nazivom “Najbolji najboljima”, u utorak, 14. februara 2017. godine, sa početkom u 19 h, u Amfiteatru “Montenegro”, na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Naši gosti su proslavljeni crnogorski sportisti:

  1. Dejan Savićević, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore i proslavljeni fudbaler,
  2. Vlado Šćepanović, proslavljeni košarkaš i prvi kapiten crnogorske košarkaške reprezentacije,
  3. Nikola Janović, ministar sporta i proslavljeni vaterpolista.

Legende crnogorskog sporta će govoriti o svojoj bogatoj karijeri, velikim uspjesima koje su ostvarili, kao i o svjetskim i evropskim titulama koje su osvajali.
Moderator ovog događaja biće gospodin Milutin Grgur, a medijski pokrovitelj je Radio-televizija Crne Gore.

Sportsko društvo Ekomen je pripremilo i veliki broj nagrada i iznenađenja za studente, tako da će svi prisutni, koji rezervišu svoju ulaznicu na vrijeme (broj mjesta u sali je ograničen), biti u prilici da dobiju zanimljive poklone.

S obzirom na to da je broj mjesta u Amfiteatru ograničen, studenti moraju rezervisati karte OVDJE. Rezervacije se vrše po sistemu prve prijave.
Interesovanje za prisustvo tribini je veliko, od studenata svih godina Ekonomskog fakulteta, zaposlenih, profesora i saradnika, bivših studenata, do srednjoškolaca, koji su izrazili želju da prisustvuju događaju.

Naši gosti su dali veliki doprinos crnogorskom sportu i učinili nas ponosnim mnogo puta, pa je zbog toga još veća čast ugostiti ove velikane. Pridružite nam se, jer vas NAJBOLJI čekaju. Neka pun amfiteatar bude dokaz da su na najboljem mjestu.