Sportska tribina “Sport, motivacija, samopouzdanje”

Sportsko društvo ‘’Ekomen” će, u saradnji sa Studentskim sportskim savezom Crne Gore i Centrom za psihološke pripreme sportista, organizovati sportsku tribinu pod nazivom ”Sport, motivacija, samopouzdanje”, u srijedu, 17. maja 2017. godine, sa početkom u 19 h, u sali 203 na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Naši gosti biće uspješni sportisti i sportski radnici:

  1. Veselin Piletić – psihoterapeut i direktor Centra za psihološke pripreme sportista;
  2. Maja Savić – proslavljena rukometašica i višestruki osvajač Lige šampiona, sa rukometnom reprezentacijom Crne Gore je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 2012. godine;
  3. Kristina Rakočević – juniorska šampionka svijeta u bacanju diska, najbolja atletičarka i mladi sportista Crne Gore za 2016. godinu;
  4. Srđan Mrvaljević – crnogorski džudista, seniorski vicešampion svijeta i nosilac crnogorske zastave na otvaranju OI u Londonu.

Na početku tribine će psihoterapeut Veselin Piletić govoriti o tome koliko je bitna psihološka priprema sportista, jer je pobjeda nad sobom i sopstvenim slabostima najteži zadatak koji vrhunski sportista treba da ostvari. Nakon toga ćemo imati priliku da čujemo iskustva i izazove sa kojima se suočavao uspješni sportista Srđan Mrvaljević, kao i mladu crnogorsku atletičarku – Kristinu Rakočević pred kojom je, vjerujemo, blistava karijera i jednu od naših najboljih rukometašica Maju Savić.

Sportsko društvo Ekomen je pripremilo veliki broj nagrada i iznenađenja za studente, tako da će svi prisutni, koji rezervišu svoju ulaznicu na vrijeme (broj mjesta u sali je ograničen), biti u prilici da dobiju zanimljive poklone.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, studenti moraju rezervisati svoje mjesto popunjavanjem prijave OVDJE. Rezervacije se vrše po sistemu prve prijave.

Ne propustite priliku da čujete kako se uspješni sportisti suočavaju sa sportskim izazovima i zašto je važno da se mladi ljudi bave sportom. Neka puna sala bude dokaz našim gostima da se trud koji su uložili uvijek isplati. Čekamo vas!