Žarko Paspalj i Predrag Danilović - gosti Ekomen tribine

Sportska tribina “Najbolji najboljima”: Magija pod obručima na Ekonomskom fakultetu

Sportsko društvo Ekomen organizuje sportsku tribinu “Najbolji najboljima”, još jedan u nizu događaja u sklopu obilježavanja deset godina postojanja.

Novo druženje sa najboljima zakazano je za ponedjeljak, 5. novembar sa početkom u 20 h.

Ovoga puta u goste nam dolaze proslavljeni košarkaši, istinske legende, sportisti uz čije se utakmice odrastalo i zbog kojih su  ljudi zavoljeli magiju pod obručima.

Žarko Paspalj rođen je u Pljevljima i igrao na poziciji krila. U svojoj karijeri nosio dresove Budućnosti, Partizana, San Antonio Spursa i grčkih velikana Olimpijakosa i Panatinaikosa. Sa reprezentacijom Jugoslavije okitio se titulom prvaka svijeta, olimpijskim srebrom iz Seula i Atlante kao i zlatnom medaljom sa tri evropska šampionata.

Predrag Saša Danilović rođen je u Sarajevu. U svojoj karijeri nosio je dres Partizana, Virtusa iz Bolonje, kao i NBA ekipa Dallas Mavericks i Miami Heat.  Dvostruki prvak Evrope na klupskom i četvorostruki prvak Evrope na reprezentativnom nivou. MVP Final four-a Evrolige 1992. godine. Juniorski prvak svijeta i osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Atlanti.

S obzirom na to da je kapacitet sale ograničen, da rezervišete svoje mjesto na tribini neophodno je popunite prijavni formular OVDJE.