Dragan Adžić, Petar Kapisoda i Tanja Brnović gosti Ekomen tribine

Sportska tribina – najbolji najboljima 2019.

Ekonomski fakultet i Sportsko društvo “Ekomen” u ponodeljak, 13. maja 2019. godine biće domaćini vrhunskim crnogorskim sportistima! 

Naši gosti su crnogorski sportisti:

  1. Petar Kapisoda, predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore i proslavljeni rukometaš,
  2. Dragan Adžić, rukometni trener ŽRK “Budućnost” i osvajač srebrne olimpijske medalje za Crnu Goru
  3. Tatjana Brnović, crnogorska reprezentativka, rukometašica ŽRK “Budućnosti” i studentkinja Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Najveća imena iz svijeta rukometa će govoriti o svojoj bogatoj karijeri, velikim uspjesima koje su ostvarili, ali i onima koji ih tek čekaju!

Sportsko društvo Ekomen je pripremilo i veliki broj nagrada i iznenađenja za publiku, tako da će svi prisutni, koji rezervišu svoju besplatnu ulaznicu na vrijeme (broj mjesta u sali je ograničen), biti u prilici da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje nagrade koje pripremamo!

S obzirom na to da je broj mjesta u Amfiteatru ograničen, posjetioci moraju rezervisati besplatne karte OVDJE. Interesovanje za prisustvo tribini je veliko, od studenata svih godina Ekonomskog fakulteta, zaposlenih, profesora i saradnika, bivših studenata, do srednjoškolaca, koji su izrazili želju da prisustvuju događaju.

Pridružite nam se, jer vas NAJBOLJI čekaju. Neka puna sala bude dokaz da su na najboljem mjestu.