Liga smjerova 2018 - agenda

Sjutra počinje Liga smjerova

Liga smjerova je turnir u malom fudbalu, koji organizuje Sportsko društvo ‘’Ekomen’’ već deset godina zaredom. Nastala je iz želje da se studenti završne godine, nakon razdvajanja na različitim smjerovima, ponovo okupe, druže i takmiče, ali i da ostvare komunikaciju sa profesorima. To je događaj koji se realizuje radi promocije sporta, dobrog druženja i prije svega prijateljskog odnosa između studenata i njihovih profesora. Cilj je da i ove godine ispunimo očekivanja svih učesnika i prisutnih koji će uživati u pravom sportskom spektaklu.

Turnir će se održati u periodu od 30. marta do 1. aprila 2018. godine, na terenu kod O.Š. ‘’Sutjeska” u Podgorici. U toku ova tri dana snage će odmjeriti čak 8 ekipa smjerova: Marketing, Menadžment, Preduzetništvo i biznis, Ekonomija javnog sektora, Evropske ekonomske integracije, Računovodstvo, Međunarodni biznis i Kvantitativna ekonomija.

Kao i prethodnih godina, timove će sačinjavati studenti četvrte godine osnovnih studija, profesori i asistenti, jer je pravilo da najmanje jedan profesor igra za ekipu svog smjera.

Liga smjerova će svečano biti otvorena sjutra, 30. marta 2018. godine, sa početkom u 18 h. Nakon otvaranja će se odigrati revijalna utakmica između profesora i saradnika Ekonomskog fakulteta sa jedne strane, i predstavnika studentskih organizacija sa druge strane.