Profesor Lojpur vs. studenti

U nastavku pročitajte obraćanje profesora Anđelka Lojpura i pogledajte kako izgleda jedan od čestih duela profesora Lojpura sa studentima na terenu.

Poštovane kolege,

Kada smo se prvi put sreli u učionici kazao sam vam šta se od vas očekuje na Fakultetu; a to je da naučite da učite, da završite Fakultet i da naučite život! Ne znam koliko sam svemu tome i sam doprinio, vjerovatno ne mnogo. Ali, jako je važno da istaknem da ono što nijesmo mogli da odradimo u učionici, to smo jako uspješno odrađivali na sportskim terenima. Bez persiranja, bez straha, bez treme, kroz takmičenje – mi smo učili baveći se sportom, učili smo se životu. Svojim aktivnostima u Ekomenu vi imate jedno životno iskustvo više, čitav jedan fakultet!

I ja sam učio od vas, možda i ne baš uvijek posve u sportskom duhu, s toga vam u prilogu šaljem ove “fotografije” koje ste vi na moje veliko zadovoljstvo uradili, a ja ih sačuvao!

Profesor Lojpur u duelu sa studentomVama koji privremeno odlazite sa Fakulteta, mnogo sreće u životu, a vama koji tek ulazite u Ekomen, nastavite da slijedite već utabani put!