Nikola Ivanović i Aleksandar Džikić na Ekonomskom fakultetu

Prijave za sportsku tribinu ”Nema nazad, samo naprijed”

Sportsko društvo Ekomen organizuje sportsku tribinu pod nazivom ”Nema nazad, samo naprijed”, koja će se održati u ponedjeljak, 7. maja 2018. godine, sa početkom u 11.59 h, u Amfiteatru Montenegro na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Naši gosti će biti košarkaški trener, Aleksandar Džikić i košarkaš KK ”Budućnost Voli”, Nikola Ivanović.
Oni će govoriti o svojim iskustvima i izazovima sa kojima su se suočavali u toku svoje karijere, o timskom duhu, saradnji, komunikaciji, disciplini, ali i o svojim uspjesima i planovima, sa posebnim osvrtom na titulu u ABA ligi.

Sa obzirom na to da je broj mjesta ograničen, studenti i prijatelji Društva moraju rezervisati svoje mjesto popunjavanjem prijave OVDJE

Ne propustite priliku da čujete zanimljive priče naših šampiona. Neka puna sala bude dokaz našim gostima da se trud koji su uložili isplati. Čekamo vas!

Prije i poslije tribine, svi prisutni će imati mogućnost da se uključe u akciju prikupljanja novčane pomoći za studenta Ekonomskog fakulteta Iliju Bulajića, kojem je potrebna operacija transplantacije bubrega, za koju je potrebno obezbijediti 60.000 eura. Za tu priliku biće obezbijeđena kutija za doniranje novca koja će se nalaziti u holu Fakulteta, gdje će svako shodno volji i mogućnostima biti u prilici da pomogne našem kolegi.