Liga smjerova Ekonomskog fakulteta

Prijave za Ligu smjerova

Sportsko društvo Ekomen već deset godina tradicionalno organizuje Ligu smjerova, takmičenje na kojem mogu učestvovati studenti završne godine studija ekonomije. Ovo je idealna prilika za druženje, kada će studenti koji su zajedno zakoračili u svijet ekonomije, još jednom kao kolege zakoračiti na fudbalski teren.

Liga smjerova pamti fenomenalne partije na terenu, fer igru i sportsku atmosferu na tribinama. U konkurenciji devet timova, titulu sa prošlogodišnje Lige je odnio smjer Preduzetništvo i biznis. Koji će se smjer ove godine pokazati kao najbolji, tek ćemo saznati.

Kako bi prijavili svoju ekipu, potrebno je da kapiten ekipe smjera popuni prijavu OVDJE, najkasnije do četvrtka 22. marta 2018. godine do 14 h. Ekipa može imati najviše 12 igrača i minumum jednog profesora/asistenta u sastavu. Takođe potrebno je da kapiteni dostave liste prijavljenih ispita za tekuću studijsku godinu i kopiju prve strane indeksa studenata koji će igrati u njihovim ekipama, u kancelariji Ekomena najkasnije do 28. marta 2018. godine u 12 h.