Prijave su u toku! Jeste li u Trci?

Sportsko-rekreativno društvo ‘’Ekomen’’ će po drugi put organizovati karting takmičenje – Trku za veliku nagradu Ekomena 2017, na kojoj će učešće uzeti studenti Ekonomskog fakulteta, kao i zaposleni, profesori i asistenti.

Takmičenje će biti organizovano u utorak, 6. juna 2017. godine, sa početkom u 18 h u Karting centru Podgorica.

To je odlična prilika da se studenti, profesori i asistenti pred kraj semestra okupe, druže, ali i takmiče u jednoj zanimljivoj disciplini auto moto sporta. Učešće će za sve biti besplatno, a obezbijeđen je besplatan prevoz od Ekonomskog fakulteta do Karting centra i nazad.

S obzirom na to da je broj učesnika ograničen, odabir učesnika će se vršiti po modelu prve prijave, ali uz nekoliko dodatnih uslova poput garantovanja rodne ravnopravnosti, te garantovanja da će sa svakog studijskog programa, sa svake studijske godine, iz svake studentske organizacije, te iz svake sportske ekipe Fakulteta biti makar po jedan učesnik.

Nakon što popunite prijavni formular koji se nalazi OVDJE, bićete putem maila obaviješteni da li je Vaša prijava evidentirana, a nakon evidentiranja prijava biće objavljena i konačna lista učesnika, saglasno naprijed navedenim kriterijumima.

Svi učesnici čija prijava bude prihvaćena, biće dužni i da prisustvuju tehničkom sastanku, u svrhu kvalitetnije organizacije događaja, o čemu će biti naknadno informisani putem SMS-a.

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem maila info@ekomen.me, telefona 069 486 750 ili u kancelariji Društva svakog radnog dana od 10 do 12 h i od 16 do 18 h.