Potpisan Memorandum sa Fudbalskim savezom Crne Gore

Juče je potpisan Memorandum između Sportsko-rekreativnog društva studenata ekonomije i menadžmenta ”Ekomen” i Fudbalskog saveza Crne Gore. Memorandum su u prostorijama Fudbalskog saveza potpisali Aleksandra Jovanović, predsjednica Ekomena i Momir Đurđevac, generalni sekretar Fudbalskog saveza Crne Gore. 

Predmet Memoranduma je unapređenje međusobne saradnje u dijelu organizovanja zajedničkih aktivnosti, sportskih tribina, okruglih stolova, panel diskusija i drugih događaja, a sve u cilju promocije fudbala, kao i sportskih vrijednosti, naročito među studentskom populacijom.

Saradnja je uspješno započeta posjetom studenata Ekonomskog fakulteta i članova naše futsal ekipe Fudbalskom savezu Crne Gore, kada su imali priliku da se upoznaju sa radom FSCG, razvojem fudbala u Crnoj Gori, kao i sa problemima sa kojima se Fudbalski savez suočava. Ne sumnjamo da će u budućnosti biti prilike da se naši članovi volonterski uključe u aktivnosti Saveza, kao i da ćemo zajedničkim djelovanjem privući veliko interesovanje javnosti.