Potpisan Memorandum o Saradnji sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore

Sportsko-rekreativno društvo studenata ekonomije i menadžmenta ”Ekomen” je uspješno nastavilo sa uspostavljanjem saradnje sa nacionalnim sportskim savezima. Nakon potpisanih memoraduma sa Rukometnim i Odbojkaškim savezom Crne Gore, Ekomen je potpisao Memorandum o saradnji i sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore. Memorandum su potpisali predsjednica Sportskog društva Ekomen, Aleksandra Jovanović, i v.d. direktora Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, Radovan Milinić. 

Predmet ovog Memoranduma je unapređenje međusobne saradnje u dijelu organizovanja zajedničkih aktivnosti, sportskih tribina, okruglih stolova, panel diskusija i drugih događaja, a sve u cilju promocije vaterpola i plivanja, kao i sportskih vrijednosti, naročito među studentskom populacijom.

Saradnja je uspješno započeta prethodne sedmice kada su članovi našeg Društva imali priliku da volontiraju u organizaciji utakmice Svjetske lige u vaterpolu, između reprezentacija Crne Gore i Srbije, svjetskih velesila u vaterpolu. Priliku da prisustvuju utakmici za koju je interesovanje bilo veoma veliko, dobili su i studenti Ekonomskog fakulteta, tako da vjerujemo da je ovo tek početak uspješnog zajedničkog rada.