Igre malih zemalja 2019 Crna Gora

Postani volonter na Igrama malih zemalja 2019 – prijavljivanje u toku

Ekonomski fakultet će kroz saradnju sa Crnogorskim olimpijskim komitetom, studentima Ekonomskog fakulteta i Studija menadžmenta omogućiti učešće u organizaciji Igara malih zemalja Evrope, koje će se održati od 27. maja do 1. juna 2019. godine u Crnoj Gori.

Igre malih zemalja Evrope (Games of the Small States of Europe) su olimpijsko, multi-sportsko takmičenje u kojem učestvuju sportisti malih država evropskog kontinenta od 1985. godine.
Ove godine će se u 5 crnogorskih gradova – Budvi, Podgorici, Baru, Cetinju i Tivtu, pored naših, takmičiti sportisti iz Kipra, Islanda, Monaka, Luksemburga, Lihtenštajna, Andore, Malte i San Marina, i to u 10 disciplina: atletici, boćanju, odbojci, odbojci na pijesku, košarci, plivanju, džudou, streljaštvu, tenisu i stonom tenisu.

Da li ste nekada razmišljali kako funkcioniše organizacija nekog velikog sportskog takmičenja, poput Olimpijskih igara, svjetskih i evropskih prvenstava?

Da li ste imali priliku da budete u društvu sportista iz velikog broja evropskih zemalja? Da upoznate najbolje atletičare, odbojkaše, košarkaše, džudiste, plivače i tenisere Evrope…

I da budete aktivni dio organizacionog tima volontera zajedno sa svojim kolegama, i kroz to steknete neprocjenjivo iskustvo i obogatite praktične organizacione vještine?

Jedna takva prilika je pred vama i ne traje dugo. Možete se prijaviti najkasnije do utorka, 19. marta 2019. godine, do 10 h, nakon čega će biti izvršena selekcija volontera koji će biti dio Igara malih zemalja Evrope, čiji je domaćin naša zemlja.

Naši studenti će biti raspoređeni u organizacionom timu za protokol prilikom svečanog otvaranja i zatvaranja igara, kao i dodjele medalja na kraju takmičenja, a osnovne osobine neophodne za ovaj dio posla jesu odgovornost, preciznost, ozbiljnost i snalažljivost.

Svi volonteri će dobiti opremu, kao i obezbijeđene troškove prevoza, smještaja itd… Za prijavljivanje i selekciju volontera nadležno je Sportsko društvo “Ekomen”.

Studenti se mogu prijaviti klikom na link OVDJE.

Volonteri nijesu plaćeni ne zbog toga što su bezvrijedni, nego zato što su neprocjenjivi.
Prijavi se, postani dio ovog tima i stekni neprocjenjivo iskustvo!