Liga smjerova 2018

Otvorene prijave za Ligu smjerova 2019

Sportsko društvo Ekomen tradicionalno organizuje Ligu smjerova, takmičenje na kojem mogu učestvovati studenti završne godine studija ekonomije. Ovo je uvijek bila idealna prilika za druženje, evociranje zajedničkih uspomena i stvaranje novih, kada će studenti koji su zajedno zakoračili u svijet ekonomije, još jednom kao kolege zakoračiti i na fudbalski teren.

Ovogodišnja Liga smjerova će se održati od 12. do 14. aprila.
Liga smjerova pamti fenomenalne partije na terenu, fer igru i sportsku atmosferu na tribinama. U konkurenciji od osam timova, titulu sa prošlogodišnje Lige je odnio smjer Javni sektor i ekonomska politika, a tek ćemo saznati koji će se smjer ove godine pokazati kao najbolji.

Kako biste prijavili svoju ekipu, potrebno je da kapiten ekipe smjera popuni prijavu OVDJE, najkasnije do ponedjeljka, 1. aprila 2019. godine, do 15 h.

Ekipa može imati najviše 12 igrača i minumum jednog profesora/asistenta u sastavu. Takođe, potrebno je da kapiteni dostave liste prijavljenih ispita za tekuću studijsku godinu i kopiju prve strane indeksa studenata koji će igrati u njihovim ekipama, u kancelariju Ekomena, najkasnije do 5. aprila 2018. godine, do 12 h.