Otvorene prijave za Čas lekture

Da je Sportsko društvo ,,Ekomen” organizacija koja uvijek ide preko svojih granica i da predstavlja više od sporta, potvrđuje i događaj Čas lekture. Ovo predavanje na kojem će svi zainteresovani studenti Ekonomskog fakulteta imati priliku da unaprijede vještine pisane komunikacije, održaće se u utorak, 15. oktobra 2019. godine, u 18 h, u sali 203 na Ekonomskom fakultetu

Predavanje će održati profesorica jezika i književnosti i vlasnica agencije ,,Lektura”, Jelena Marković.

Cilj ovog časa je da studenti steknu potrebna znanja koja se tiču kako pisane komunikacije, tako i pravilnog izražavanja, koja će im koristiti u svakodnevnom životu, bez obzira na to da li treba da pošalju e-mail, naprave prezentaciju, napišu govor ili seminarski rad, ili se pak predstave u boljem svijetlu svom budućem poslodavcu.

Broj mjesta je ograničen na 30 studenata, a zainteresovani se mogu prijaviti tako što će popuniti formular OVDJE ili u kancelariji Društva, u petak (11. oktobar, od 10 do 13 h) ili u ponedjeljak (14. oktobar, od 12 do 14 h).

Prijave su otvorene do ponedjeljka, 14. oktobra, do 23.59 h.

Prijavi se i saznaj da li je svaka pisana komunikacija pismena, da li su studenti ,,dobrodošli” ili ,,dobro došli”, i riješi još niz jezičkih nedoumica. Čekamo te!