Obilježen Međunarodni dan univerzitetskog sporta

Studenti Ekonomskog fakulteta su, povodom obilježavanja dana univerzitetskog sporta, bili učesnici kampa koji se održao u avanturističkom parku Mojan. Studentski sportski savez se potrudio da studenti, pored učešća u sportskim aktivnostima, steknu nova znanja i prijateljstva i da se, prije svega, zabave.

Učesnici su prvog dana kampa imali priliku da planinare a nakon toga su proveli veče u prijateljskoj atmosferi u prirodi. Okupivši se oko logorske vatre, podijelili su svoje utiske. U toku narednog dana održano je predavanje o značaju studentskog sporta i informisanosti studenata o sportu, a nakon toga su se svi učesnici bavili sportskim aktivnostima kao što su košarka, fudbal, stoni tenis, ali su se mnogi oprobali i u streličarstvu.

Svi učesnici kampa, među kojima je bilo 7 studenata Ekonomskog fakulteta, su zadovoljni organizacijom i smatraju da kada se radi o ovakvim događajajima, koji čine studentski život bogatijim i ljepšim, svako kome se ukaže prilika da učestvuje, treba da je iskoristi.