Novi trijumf fudbalera

U subotu 19. novembra 2016. godine, u 18 h, u sali Gimnazije „Slobodan Škerović“, odigrana je utakmica III kola grupe B, između Ekonomskog fakulteta i Fakulteta za državne i evropske studije (FDES), iz koje su kao bolji rival, izašli fudbaleri Ekonomskog fakulteta, savladavši FDES sa rezultatom 2:0 (1:0).

Mora se istaći da su momci sa Fakulteta za državne i evropske studije pokazali jednu čvrstu i borbenu igru, ulazili su hrabro u svaki duel i borili se do kraja za svaku loptu. Sa druge strane naši momci su u ovome meču pokazali dosta lošije izdanje, nego što smo to od njih navikli, ali su uprkos tome uspjeli da ostvare još jednu pobjedu.

Bez sumnje, najljepši trenutak na meču, bio je pogodak Vladana Mašanovića, koji je u 3. minutu susreta, uspio da na efektivan način zatrese mrežu čuvara gola FDES-a. Nakon tog pogotka, naši su još nekoliko puta do kraja poluvremena pokušali da ugroze gol protivnika, ali su se svi pokušaji ispostavili kao neuspješni. Ništa se značajnije nije dešavalo ni nakon odmora i mreže su mirovale sve do 35. minuta, kada se u ulozi strijelca našao, novajlija u dresu Ekonomskog fakulteta, Filip Lukačević koji je postavio i konačan rezultat na utakmici.

Nadamo se da je igra koju su naši momci prikazali u ovom meču, samo rezultat lošeg dana i da će već u narednom kolu pokazati svoju pravu snagu i opravdati epitet glavnog favorita za osvajanje ovog takmičenja.

Ekonomski fakultet: Nemanja Koprivica, Vladan Mašanović, Miloš Ristić, Miloš Radulović, Nemanja Vešović, Radovan Radonjić, Zoran Lakušić, Stefan Lakić, Stefan Fuštić, Filip Lukačević

FDES: Aleksandar Burzanović, Marko Lukačević, Zdravko Blečić, Nikola Martinović, Đorđe Rudović, Lazar Vlaović