Prijave za Ligu smjerova

Liga smjerova je tradicionalno takmičenje, koje se organizuje već 9 godina i koje studenti završne godine sa velikom željom iščekuju. To je takmičenje koje omogućava studentima da se kroz fudbal, kao sport koji nosi epitet “najvažnije sporedne stvari na svijetu”, dodatno  zbliže i pojačaju intezitet njihovih druženja.

Liga smjerova takođe pamti i fenomenalne partije na terenu, ali i veličanstvene koreografije na tribinama. Tako da se atmosfera koju možemo vidjeti i na argentinskim terenima, očekuje i na utakmicama ovogodišnje Lige.

Prošle godine smo imali priliku da vidimo dominaciju smjera Preduzetništvo i biznis, koji su sa lakoćom došli do titule i naslova šampiona. Da li će to biti slučaj i ove godine ili će se ove godine na pobjedničkom postolju naći ekipa nekog drugog smjera, ostaje nam da vidimo.

Do tada, od kapitena ekipa smjerova, očekujemo da popune prijavu OVDJE, najkasnije do srijede, 5. aprila 2017. godine, do 12 h. Ekipa smjera, treba da broji do 12 igrača i svaka ekipa u sastavu mora imati minimum jednog profesora. Takođe, potrebno je da kapiteni smjerova dostave u kancelariju Ekomena, prijavne liste sa ispitima i kopiju prve strane indeksa studenata koji će igrati u njihovim ekipama, kako bi i ovogodišnja Liga protekla u jednom fer i sportskom duhu.