Liga smjerova

‘’Liga smjerova’’ je turnir u malom fudbalu, koji organizuje Sportsko društvo ‘’Ekomen’’ već devet godina zaredom. Nastala je iz želje da se studenti završne godine, nakon razdvajanja na različitim smjerovima, ponovo okupe, druže i takmiče, ali i da ostvare komunikaciju sa profesorima. To je događaj koji se realizuje radi promocije sporta, dobrog druženja i prije svega prijateljskog odnosa između studenata i njihovih profesora. Cilj je da i ove godine ispunimo očekivanja svih učesnika i prisutnih koji će uživati u pravom sportskom spektaklu.

Turnir će se održati u periodu od 19. do 24. aprila, u sali Gimnazije ‘’Slobodan Škerović’’ u Podgorici. U toku ovih pet dana snage će odmjeriti čak 9 ekipa smjerova: Marketing, Menadžment, Preduzetništvo i biznis, Ekonomija javnog sektora, Evropske ekonomske integracije, Finansije, Računovodstvo, Međunarodni biznis i Kvantitativna ekonomija.

Kao i prethodnih godina, timove će sačinjavati studenti četvrte godine osnovnih studija, profesori i asistenti, jer je  pravilo da najmanje jedan profesor igra za ekipu svog smjera.

Liga smjerova će svečano biti otvorena u srijedu, 19. aprila 2017. godine, sa početkom u 17:40 h. Nakon otvaranja će se odigrati revijalna utakmica između profesora i saradnika Ekonomskog fakulteta sa jedne strane, i predstavnika studentskih organizacija sa druge strane.

U nastavku slijedi sinopsis događaja: