Košarkaška ekipa Ekonomskog fakulteta

Košarkaška ekipa Ekonomskog fakulteta ubjedljiva protiv Kotorana

U subotu,  31. marta 2018. godine, u 18 h, u sali Sportskog i kulturnog UCG, košarkaška ekipa Ekonomskog fakulteta je odigrala utakmicu III kola Studentske lige Crne Gore u košarci, protiv ekipe Fakulteta za turizam i hotelijerstvo iz Kotora, i na kraju slavila ubjedljivu pobjedu od 81:35.

Ekonomisti su dobro otvorili utakmicu i već na samom startu pokazali da će utakmica biti vrijedna gledanja. Veoma efikasnom i brzom igrom paralisali su svog protivnika, nametnuvši im svoj ritam igre.  Iako su košarkaši iz Kotora pokušali da se približe rezultatu i stignu ekonomiste, to im nije polazilo za rukom, pa je veoma dobra igra ekonomista rezultirala da na poluvremenu bude 15:25 u našu korist.

Iako su ekonomisti vodili i vidjeli da lako mogu pobijediti protivnika, nijesu odustajali, već su tokom cijelog meča stvari držali pod kontrolom. Nastavili su sa odličnom igrom i stavili do znanja protivniku da su bolji. Brzi kontranapadi, veličanstvene trojke i dobra odbrana samo su bile pokazatelj da su naši košarkaši spremni za naredno kolo. U veoma interesantnoj igri punoj dobrih poena i poteza na strani Ekonomista posebno su se istakli: Veljić, Bulatović i Vojinović. Drugo poluvrijeme je završeno sa 20:56 poena u korist Ekonomista i konačan rezultat je bio 35:81.

Našem timu želimo srećan nastavak takmičenja, u nadi da će opravdati naša očekivanja i pozivamo ljubitelje ovoga sporta da sa tribina pruže podršku košarkašima Ekonomskog fakulteta.

FTH Kotor – Ekonomski fakultet 35:81 (15:25)

Fakultet za turizam i hotelijerstvo: Jovanović 3, Milić 3, Filipović , Džabasan, Rebronja 7, Đurđić 7, Rondović 3, Vukadinović , Gajević 12
Ekonomski fakultet: Bulatović 23, Veljić 34, Miranović 2, Šipčić, Dautović 2, Balković 5, Avdović 3, Bulajić 2, Vojinović 7, Veljović 3