Katarina Bulatović i Nikola Vučević gosti Ekomen tribine

Katarina Bulatović i Nikola Vučević na Ekonomskom fakultetu

Sportsko društvo ”Ekomen” u saradnji sa Studentskim sportskim savezom Crne Gore, organizuje sportsku tribinu „Najbolji najboljima“, u utorak, 12. juna 2018. godine, sa početkom u 19 h, u Amfiteatru „Montenegro“ na Ekonomskom fakultetu.

Gosti tribine će biti proslavljena crnogorska rukometašica, prvakinja Evrope kako na klupskom, tako i reprezentativnom nivou – Katarina Bulatović, i proslavljeni crnogorski košarkaš i zvijezda NBA lige – Nikola Vučević.

Ovo je još jedan u nizu događaja koji Ekomen organizuje u okviru obilježavanja 10 godina postojanja Društva, jubileja koji ćemo zvanično proslaviti u decembru mjesecu tekuće godine.

Naši gosti će sa studentima podijeliti iskustva iz svojih bogatih karijera, kao i zanimljive anegdote i dešavanja sa kojima su se tokom takmičenja susretali. Pored toga otkriće glavne izazove i prepreke na koje su naišli na putu ka vrhu,  kao i pokušati da daju odgovor na pitanje da li postoji “čarobna formula za uspjeh”.

S obzirom na ograničen kapacitet Amfiteatra Montenegro, neophodno je da studenti i prijatelji Društva rezervišu svoje mjesto na tribini prijavom OVDJE.

Ne propustite jedinstvenu priliku da u finišu ljetnjeg semestra od naših gostiju iz prve ruke čujete djelić njihovog bogatog iskustva, i na trenutak zaboravite na ispitne obaveze koje Vas očekuju.

Čekamo Vas!