Futsal ekipa u V kolu Studentske lige u futsalu bez poraza

U IV kolu Studentske lige Crne Gore u futsalu ekipa Ekonomskog fakulteta je u neizvjesnoj utakmici sa mnogo preokreta savladala ekipu Biotehničkog fakulteta rezultatom 3:2(2:2).
Ekipa Biotehničkog fakulteta se od samog početka pokazala kao ozbiljan protivnik. Igrali su napadački i par puta ozbljino priprijetili golu Boljevića. Već u 3.minutu nakon solo akcije Džoganović je donio prednost Biotehničkom.
Ipak, naši momci su dobro reagovali na početnu krizu i vrlo brzo već u 5. minutu Ajković je nakon uigrane akcije postigao gol za izjednačenje. Napadi ekipe Biotehničkog nijesu jenjavala ni u nastavku igre. Ekonomisti su prijetili iz polukontri kao i iz solo akcija Bojanića i Nikolića. Međutim, u 7. minutu su gol postiže Radević i ekipa Biotehničkog vraća prednost. Ekipa Ekonomskog dolazi ipak do svoje igre, preuzimaju posjed na terenu i u igri djeluju osjetno fizički spreminije od protivničke ekipe. Nizale su se prilike za Ekonomste koje je golman Biotehničkog uspjevao da osujeti. Izjednačenje je stiglo golom Bojanića u 15. minutu koji je i bio jedan od raspoloženijih pojedinaca iz redova Ekonomsta.

U drugom poluvremenu dosta statičnija situacija na terenu, igralo se tvrdo i sa mnogo duela uz sve veću inicijativu i posjed Ekonomista. Napadi Ekonomista su rezultirali drugim pogotkom Bojanića koji je u 31. minutu postavio konačnih 3:2.

Sigurnom i čvrstom odbranom Ekonomisti su do kraja uspjeli da sačuvaju rezultat a da pritom nijesu dozvolili nijednu ozbiljniju priliku protivničkoj ekipi. Četvrtom pobjedom u nizu naši fudbaleri su i matematički osigurali prolaz u nokaut fazu što se i očekivalo od naše ekipe koja ima snažan renome u svijetu
studentskog futsala ali je to svakako i veliki uspjeh za ovu podmlađenu ekipu. Ekonomski fakultet – Biotehnički fakultet 3:2(2:2)

Ekonomski fakultet: Boljević(C), Jokić, Bojanić, Lukačević, Mašanović, Nikolić, Sekulić, Šćekić, Vukčević, Ajković, Mijović
Biotehnički fakultet: Roćen(C), Doman, Džoganović, Radičević, Radević, Zenić