Ekonomisti za Iliju: Našem kolegi hitno potreban novac za transplataciju bubrega

Naš kolega, Ilija Bulajić, nedavno je saznao da boluje od hroničnog akutnog oboljenja bubrega i da mu je neophodna transplatacija. Ilija se trenutno nalazi na listi čekanja za kadaverične transplatacije, ali je svjestan činjenice da će teško uspjeti da dođe na red. Jedino rješenje je transplatacija na privatnoj klinici u Italiji, a cijena te operacije je 60.000 eura, ne računajući troškove puta i smještaja.

Ilija Bulajić je diplomirani ekonomista i student magistarskih studija na Ekonomskom fakultetu. Život ga nije ”mazio” – prije 20 godina ostao je bez majke, deset godina kasnije preminula mu je sedamnaestogodišnja sestra, nedavno i otac. Međutim, naš kolega se ne predaje tako lako i neće dozvoliti bolesti da ga zaustavi na putu ka magistraturi i novim životnim uspjesima.

Dužnost svakog dobrog čovjeka je da pomogne koliko može, posebno onda kada naše malo, drugima znači mnogo. Gdje su ekonomisti veliki, svaki iznos je dostižan, i mi vjerujemo da zajedničkim i udruženim snagama možemo pomoći ovom mladom čovjeku da se izbori sa svojom bolešću i ode u Padovu na operaciju.

Svi koji žele da pomognu, to mogu uraditi donacijama putem kutije za pomoć koja će biti postavljena ispred kancelarije našeg Društva, ili uplatom na broj žiro računa 535-0100100587950-13 (Prva banka). Akcija traje do Ilijine pobjede!

Ko će pomoći kome, ako neće ekonomisti svome?