Ekonomisti šampioni Studentskog kupa u odbojci

Ekonomisti u finalu Studentskog kupa Crne Gore u odbojci

Polufinalni meč Studentskog kupa Crne Gore u odbojci odigran je u nedjelju, 1. aprila 2018. godine, u sali Sportskog i kulturnog centra UCG, između ekipa Ekonomskog fakulteta i Studentskog doma Podgorica.

Ekonomski fakultet je počeo dobro. Servisima Anđelije Petrović poveo čak 10:5, ali je u drugom dijelu seta bolje zaigrao Studentski dom, pa je blokom Vojinovića prvi put poveo u 21. minutu 16:17. Iz minuta u minut prednost se povećavala, pa je Studentski dom iznenađujuće osvojio prvi set.

Studentski dom je poveo 0:3 u drugom setu, pa je kapiten naše ekipe, Filip Radulović zatražio minut predaha. Nakon toga su ekonomisti zaigrali bolje, pa su servisima Raičkovića i poenima kapitena Radulovića preokrenuli na 8:7. Do kraja seta igralo se poen za poen, a protivniku nije pomogla ni sjajna igra Miloša Petrovića koji je zabilježio 3 as servisa i nekoliko važnih poena u drugom setu, pa je Ekonomski slavio 27:25. U trećem setu nije bilo dileme pa je aktuelni šampion na kraju ipak izborio finale.

U finalu će igrati protiv prošlogodišnjeg protivnika iz finala – Elektrotehničkog fakulteta, a mi vjerujemo da će naša ekipa po dobrom starom običaju, ponovo odbraniti titulu.

Ekonomski fakultet – Studentski dom Podgorica 2:1 (21:25, 27:25, 15:12)

Ekonomski fakultet: Međedović, F.Radulović, Raičković, Aranitović, Bošković, Erna Muhović, Ena Muhović, T. Radulović, Petrović
Studentski dom PG:  Bajović, Petrović, Jestrović, Vojinović, Banićević, Bajramspahić, Janković