ŽRK Budućnost i Ekomen

Ekomen uz rukometašice Budućnosti!

Utakmici 3. kola glavne runde Lige šampiona za rukometašice, prisustvovalo je preko 100 studenata Ekonomskog fakulteta koji su željeli da podrže ekipu Budućnosti u utakmici koja im je bila ključna za plasman među 8 najboljih ekipa u Evropi.

Budućnost je u prilično neizvjesnoj utakmici uspjela da savlada ekipu francuskog Bresta 28:27 (15:12), i time osigura plasman u četvrtfinale najeltinijeg evropskog takmičenja.

Posebna podrška studenata Ekonomskog fakulteta bila je upućena koleginici Tatjani Brnović, koja je pružila odličnu partiju u ovoj utakmici.

Nakon utakmice, Tatjana Brnović bila je zadovoljna igrom i rezultatom: “Zadovoljne smo pobjedom. Kao što je bilo i očekivano, teška utakmica, protiv jedne vrlo kvalitetine ekipe. Nakon velike borbe do samog kraja, uspjele smo da ostvarimo pobjedu kojom smo obezbijedile četvrtfinale”.

Sportsko društvo Ekomen, u saradnji sa ŽRK Budućnost obezbijedilo je ulaznice za sadašnje i bivše studente Ekonomskog fakulteta. Svi zajedno, družeći se, navijali su za “plave djevojke” do posljednjih sekundi ovog uzbudljivog meča. Koliko znači podrška sa tribina, potrvđuje i Tatjana: “Prije svega me iznenadila podrška kolega sa mog fakulteta. Ovom prilikom bih se zaista zahvalila cijeloj publici. Kad nam je najviše trebalo, čuli smo ih i osjetili, samo mogu da kažem veliko hvala svima koji su bili u dvorani. Nadam se da će ubuduće biti i više ljudi koji žele da nas podrže”.

Pored Tatjane, istakao se i bek “plavih”, Đurđina Jauković, kao i golmanka Zoqbi, koja je odbranila nemali broj “zicera” u periodima kada se “lomila” utakmica.

Druženje studenata tokom utakmice učinili su zanimljivijim Ekomen prijatelji K-Sport i Turističika agencija “Elite”. Zahvaljujući njima, u poluvremenu utakmice organizovana je nagradna igra, a studenti čiji brojevi ulaznice su izvučeni, osvojili su nagradni vaučer od 50€ za trgovinu u K-sport radnjama i jednodnevni izlet u Dubrovnik za dvoje.