Ekomen ekipa od sjutra u Spužu

I ove godine, u okviru manifestacije “Spuško ljeto”, koja je svečano otvorena u petak, 14. jula 2017. godine, održaće se takmičenje u malom fudbalu.

Učestvovaće 28 ekipa, među kojima će se naći i Ekomen tim, koji će kroz ovo takmičenje učiniti da i ljetnja pauza ne prođe bez druženja i sportske atmosfere, ali i dati sve od sebe da na ovom takmičenju na pravi način predstave Ekonomski fakultet.

Sve prijavljene ekipe su u sinoćnjem žrijebu podijeljene u 4 grupe, sa po 7 ekipa. Ekomen se nalazi u grupi “B” zajedno sa ekipama Vodovod DG, Salernitana, Avanturistički park Gorica, Zorlije, Prekosinovići – Mljekara Lazine i Kazablanka. Takmičenje počinje večeras, gdje će se na terenu u Spužu, obračunati neke od pionirskih, juniorskih, kao i seniorskih ekipa, dok će ekipa Ekomena prvu utakmicu na ovom takmičenju odigrati u četvrtak, u 21.30 h, protiv ekipe Avanturistički park Gorica.

Ekomen ekipa nastupiće u sljedećem sastavu: Adžović Aldin, Mirković Đorđije, Šćepanović Dušan, Nikolić Miloš, Bojanić Nikola, Radević Ivan, Ristić Miloš, Stojanović Mitar, Radonjić Radovan, Lukačević Filip, Gardašević Srđan i Drobnjak Rade.