Alumni klub Ekomena

Desetogodišnji jubilej Ekomena okupio članove Alumni kluba

U nedjelju, 22. aprila 2018. godine, na Ekonomskom fakultetu, održan je (ne)formalni sastanak članova Alumni kluba, u susret jubileju – 10 godina Ekomena.

Alumni klub čine bivši članovi koji su u Ekomenu proveli više od 6 mjeseci i koji su u prethodnih 10 godina dali veliki doprinos da Ekomen bude ono što danas jeste – najuspješnije i najbrojnije studentsko sportsko društvo u Crnoj Gori.

Svi prisutni su izrazili zadovoljstvo zbog ponovnog okupljanja i nijesu krili oduševljenje zbog toga što su se ponovo vidjeli i prisjetili nekih zajedničkih trenutaka, pa su izrazili želju da ovakvih neformalnih okupljanja u budućnosti bude još više.

Na sastanku su razgovorali o veoma bitnom događaju koji nas očekuje 9. decembra ove godine, proslava jubileja – 10 godina Ekomena. Svi su iznosili svoje ideje i kreativne prijedloge kako bi taj događaj bio organizovan na što većem nivou, kako se od Ekomena i očekuje. Članovi Alumni kluba su upoznati sa trenutnom situacijom u Ekomenu, kao i sa nekim budućim aktivnostima, pa smo svi saglasni da nam danas kao uspješni, mladi i obrazovani ljudi i dalje mogu pomagati, kako svojim savjetima, idejama, tako i preporukama, kontaktima i iskustvom.

Ekomenci su se na kraju složili da njihova saradnja treba da se nastavi i poslije obilježavanja velikog jubileja, kao i da treba da se proširi i van granica Ekonomskog fakulteta, pa sve potvrđuje našu krilaticu – Jednom Ekomenac, uvijek Ekomenac… I uvijek uspješan!