Članovi Sportskog društva Ekomen

Budi dio našeg tima!

Ukoliko želiš iskustvo u menadžmentu i prije završenog fakulteta, bolju organizaciju svog vremena, timski si igrač željan znanja, rada i druženja, Ekomen tim te zove da nam se pridružiš!

Organizacioni tim Ekomena čine redovni studenti Ekonomskog fakulteta, odgovorni i spremni na akciju i druženje. U prethodnih 10 godina, realizovali smo tribine “Najbolji najboljima”, organizovali Lige smjerova, turnire u stonom tenisu, šahu, večeri plesa, brojne obuke za studente i članove, okupljali najbolje sportiste našeg Fakulteta i osvajali zlatne medalje u više kategorija. U našim aktivnostima učestovovalo je preko 5000 studenata, profesora i saradnika potpuno besplatno, što nas izdvaja i svrstava među najbolje studentske organizacije na Univerzitetu.

Iako nas uče da je jedino promjena stalna, jedna stvar se kod nas nikada ne mijenja: jednom Ekomenac – uvijek Ekomenac! Nekadašnji članovi, po diplomiranju i zaposlenju, ostajali su kao podrška mlađim kolegama kroz alumni klub našeg Društva pa se danas družimo kroz naše aktivnosti i redovne sjednice Društva. Jedan od naših uspjeha je svakako i činjenica da se svaki član Ekomena koji je bio aktivan u Društvu više od šest mjeseci, zaposlio nakon manje od tri mjeseca po završetku studija!

Ukoliko smatraš da ti Ekomen može pomoći u sticanju liderskih vještina, usavršavanju informatičkih i retoričkih vještina, kao i u praktičnom testiranju osnovnih menadžment, marketing i finansijskih tehnika, prijavi se za Ekomen članstvo OVDJE.

Prijave će biti otvorene od 6. aprila 2019. godine do utorka, 22. aprila. Intervjui za članstvo biće organizovani u roku od 10 dana po dospijeću prijave.