Bronza za Milku Doderović

U subotu, 22. oktobra 2016. godine, na trim stazi u Tološkoj šumi u Podgorici, održao se IX Studentski kros, koji je organizovao Studentski sportski savez Crne Gore, u saradnji sa Atletskim savezom Crne Gore. Učešće na ovom događaju uzeli su studenti sa sva tri crnogorska Univerziteta. Muškarci su trčali dionicu od 1500 m, dok su djevojke trčale dužinu od 800 m.

Među 25 učesnika, koji su se takmičili za titulu najbržeg studenta u obje konkurencije, i Ekonomski fakultet je imao svoja 2 predstavnika. U muškoj konkurenciji boje Ekonomskog fakulteta je branio Šćepan Ćetković, koji je završio takmičenje na četvrtom mjestu. Najbrži je bio Miloš Mikić student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Aleksa Maliković sa Arhitektonskog fakulteta i Filip Popović sa Prirodno-matematičkog fakulteta.

Kada je riječ o djevojkama, u nimalo lakoj konkurenciji, naša Milka Doderović je zauzela treće mjesto i osvojila bronzanu medalju. Pored nje na podijumu su se našle i srebrna Jelena Kovačević koja je student Prirodno-matematičkog fakulteta, dok je titulu najbrže odnijela njena koleginica Dragana Saveljić.

Sportsko-rekreativno društvo studenata ekonomije i menadžmenta „Ekomen“ ovim putem čestita našim studentima visok plasman i želi im puno uspjeha u njihovim daljim takmičenjima.