Još jedna pobjeda u nizu

U subotu, 26. novembra 2016. godine, u sali gimnazije “Slobodan Škerović”, u 11 h, odigrana je utakmica IV kola Studentske lige Crne Gore, u kojoj je ekipa Ekonomskog fakulteta savladala ekipu UDG2 (Univerzitet Donja Gorica) rezultatom 5:1.

Od samog početka utakmica se igrala na drugačiji način nego obično. Nedolaskom dovoljnog broja igrača iz ekipe UDG2, naši momci su morali prilagoditi igru protivničkoj ekipi, koristeći metod 3+1 igrač na parketu. Međutim, ni promjena strategije u igri kod naših momaka nije izazvala nestabilnost, već su i u ovom meču dali svoj maksimum i savladali protivnika ubjedljivim rezultatom. Kraj prvog poluvremena okončan je rezultatom 2:0 u korist naše ekipe, a pogotke u ovom dijelu utakmice postigli su Mašanović i Lakušić. Među igračima ekipe UDG-a, istakao se igrač Vukčević Miloš, koji je u drugom dijelu utakmice, tačnije u 23. minutu, postigao pogodak za svoju ekipu, i postavio rezultat 2:1. Na trenutak je djelovalo da će se protivnici približiti ostvarenom rezultatu ekonomista, ali su se u nastavku meča momci još više razigrali i upisali još tri pogodka. Te tako upisom i Lukačevića, Bojanića, Rabrenovića, među strijelce, možemo reći da je ostatak utakmice apsolutno bio u našu korist.

Ekonomski fakultet: Boljević Luka, Bojanić Nikola, Lukačević Filip, Mašanović Vladan, Lakušić Zoran, Rabrenović Dragan, Nikolić Miloš, Asanović Igor

Univerzitet Donja Gorica (UDG2): Mugoša Danilo, Vukčević Miloš, Musić Adnan, ŠofranacJovan, Rogošić Balša, Rabrenović Matija.

Našim momcima još jednom čestitke i pohvale na ovoj, ali i prethodnim pobjedama ostvarenim na utakmicama u okviru Studentske Lige, vjerujući da će ovim tempon nastaviti u predstojećim mečevima.Te da će i ove godine, kao prije dvije godine unazad, zasluženo “stati” na pobjedničkom postolju.