Studentski kup u odbojci

Ekonomisti u finalu Studentskog kupa u odbojci

U subotu, 21. oktobra 2017. godine, u sali Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore, odigrana je polufinalna utakmica Studentskog kupa u odbojci između Ekonomskog i Prirodno-matematičkog fakulteta.

Odbojkaši Ekonomskog fakulteta su opravdali ulogu favorita ubjedljivom pobjedom PMF-a 2:0 (25:18; 25:16). U prvom setu aktuelni šampioni su od starta nametnuli žestok tempo i stavili do znanja svima da se neće odreći titule. U drugom setu krenuli su opuštenije, igralo se poen za poen do rezultata 11:10, a onda je fantastična Kilibarda Milica svojim servisom donijela 9 uzastopnih poena svojoj ekipi i meč uvela u mirnu završnicu.

Narednog vikenda, ekipa našeg Fakulteta igraće finale protiv Elektrotehničkog fakulteta, koji je u polufinalu savladao Arhitektonski fakultet, i dati sve od sebe da i na ovogodišnjem kupu osvoje najsjajnije odličje.

Ekonomski fakultet – PMF 2:0 (25:18; 25:16)

Sudije: Đurković Anđela, Ivanović Tanja

Ekonomski fakultet: Radulović Filip, Aranitović Božidar, Međedović Miloš, Čađenović Novica, Kilibarda Milica, Ivanović Vladimir, Muhović Ena, Muhović Erna, Raičković Boško, Radulović Tijana, Bošković Uroš

PMF: Rakočević Miloš, Ćupić Miloš, Vujović Petar, Vujošević Aleksa, Joksimović Vesna, Salaj Edin, Grbović Kenan